Hestene:

 

Hestene står på Søllestedgaard Gods, i Søllested på Lolland, hvor også terapi-timerne foregår. 

 

Elix:

Er en vallak fra 2011, som der kan gåes tur med og rides på. 

Elix er stærk, arbejdsom, samarbejdsvillig, utrolig lærenem og altid med på den værste. Elix vil gøre alt for en godbid. Elix er et stort legebarn, der elsker al opmærksomhed. På folden kan han godt virke noget voldsom, men der er intet ondt skabt i ham, han vil bare gerne være med, der hvor det sker.


Elix er 152 cm høj og af racen araber.
Aslak:

Er en vallak fra 2014, som der kan gåes tur med, rides på og køres hestevogn med. Aslak er som et spejl; man får som man giver ham. Han er nok den roligste hest blandt flokken - der er ikke meget, der kan hidse ham op. 

Han har dage, hvor han gerne vil være i fred, og så er der dage, hvor han gerne vil være i centrum, og det må vi respektere. 

Aslak er en stærk hest, som godt kan lide at arbejde, men at stå og strigle og nusse eller bare at gå en tur med ham i skoven, synes han er lige så godt. 

Aslak er 146 cm høj og af racen haflinger. 
Atle:

Er søn af Aslak. 

Atle er en hingst fra 2018, som der kan gåes ture med i skoven, lege på ridebanen og man kan strigle og nusse ham. Han er for ung til at rides endnu. 

Atle ligner sin far sindsmæssigt rigtig meget. Atle er rar at være sammen med, og han er gerne den første, der kommer hen til én på folden. Atle vil næsten altid gerne være i centrum, og han elsker at blive kløet, leget med og gået ture med. 


Atle er af racen haflinger.


Copyright © All Rights Reserved