Hestene

"Terapiridning fremmer også koncentration og tankevirksomhed - det at ride i naturen og forholde sig til terapeuten kræver at kunne have opmærksomheden på mange ting samtidig" - fra bogen: "Terapiridning. Hesten - den firbente fysioterapeut".

Hestene står på Søllestedgaard Gods, i Søllested på Lolland, hvor også terapi-timerne foregår.


Flash:

Er en vallak fra 2012, som der kan gåes tur med og rides på. Flash er som et spejl; man får som man giver ham. Han er nok den roligste hest blandt flokken - der er ikke meget, der kan hidse ham op. 

Flash vil for det meste meget gerne være sammen med os mennesker - især hvis der er belønning i form af gulerødder, æbler, pærer eller godbidder. 

Flash er en stærk hest, som godt kan lide at arbejde, men at stå og strigle og nusse eller bare at gå en tur med ham i skoven, synes han er lige så godt. 

Flash er 149 cm høj og af racen Irish Cob. 


Atle:

Atle er en vallak fra 2018, som der kan gåes ture med i skoven, lege på ridebanen og man kan strigle og nusse ham. Han kan nu også rides på, hvor jeg trækker ham. 

Atle er rar at være sammen med og meget rolig, og han er gerne den første, der kommer hen til én på folden. Atle vil næsten altid gerne være i centrum, og han elsker at blive kløet, leget med og gået ture med. 


Atle er 140 cm høj og af racen haflinger.
Patasja:

Patasja er Godsejer Ulriks hest, som jeg må bruge i terapien.

Patasja er en ældre hoppe på 25 år, som er den mest rolige og coole hest.

Hende kan der leges med, gå ture med og rides. 

Hun kan virke sur, men det er fordi hun har lidt ondt i maven (hun bliver behandlet for det).

Patajsa er 159 cm høj og er Argentinsk Polohest og har også været brugt som Polohest på Krenkerup Gods.


LF Hesteterapi v/Louise Svendsen
LF Hesteterapi v/Louise Svendsen
LF Hesteterapi v/Louise Svendsen