Hestene

"Terapiridning fremmer også koncentration og tankevirksomhed - det at ride i naturen og forholde sig til terapeuten kræver at kunne have opmærksomheden på mange ting samtidig" - fra bogen: "Terapiridning. Hesten - den firbente fysioterapeut".

Hestene står på Søllestedgaard Gods, i Søllested på Lolland, hvor også terapi-timerne foregår.


Flash:

Er en vallak fra 2012, som der kan gås tur med, leges med på ridebane/ridehus og rides på. Flash er som et spejl; man får, som man giver ham. Han er en dejlig rolig hest - der er ikke meget, der kan hidse ham op. 

Flash vil for det meste meget gerne være sammen med os mennesker - især hvis der er belønning i form af gulerødder, æbler, pærer eller godbidder. 

Flash er en stærk hest, som godt kan lide at arbejde, men at stå og strigle og nusse eller bare at gå en tur med ham i skoven, synes han er lige så godt. 

Flash er 149 cm høj og af racen Irish Cob. 


Brandy:

Brandy er en vallak fra 2011, som der kan gås ture med i skoven, leges med på ridebanen/ridehus, rides på og man kan strigle og nusse ham. 

Brandy er rar at være sammen med og meget rolig, og han er gerne den første, der kommer hen til én på folden. Brandy vil altid gerne være i centrum, og han elsker at blive kløet, leget med, redet og gået ture med. 


Brandy er 150 cm høj og af racen fjordhest.LF Hesteterapi v/Louise Svendsen
LF Hesteterapi v/Louise Svendsen