KONTAKT

Kontakt/åbningstider:


Der er åbent efter aftale, men jeg kan altid kontaktes på sms +45 30139663.

Du er også velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere.

Svarer jeg ikke med det samme, så smid en sms, så ringer eller skriver jeg tilbage, så snart jeg har mulighed for det.Omtaler fra facebook:

Svanevig Hospice

Så fik vi noget så fint visit
LF Hesteterapi med Louise og kærlige Atle kom endnu en gang på besøg, og alle der ville og kunne fik hestekys og mulighed for at nusse med Atle.
De, der ikke kunne komme helt hen til ham, fik ham at se igennem den åbne terrassedør. Og Atle er så tålmodig, at han gerne lader sig beundre også fra en sengeliggende
En besøgshest er virkelig en gave!

På Lolland ligger Svanevig Hospice, som har en helt fantastisk varm og kærlig omsorg for deres patienter, som tilbringer deres sidste tid der.
Louise Svendsen fra LF Hesteterapi besøgte forleden Svanevig Hospice med Flash - en skøn besøgshest.
Her gav de beboere muligheden for at røre en varm mule og en tidligere lokal ridelærer fik en dejlig ridetur
Du finder LF Hesteterapi på FerieRytter webportal, hvor du kan læse mere om hvad det er Louise kan - og tilbyder. https://www.ferierytter.dk/hest/lf-hesteterapi/
Se videoen fra TV2 Øst her på RIDEHESTEN - og nyd det smukke arbejde Louise og Flash laver.
TAK til både Louise og Flash for at tænke på andre.

Sara Jakobsson  anbefaler LF Hesteterapi

14. april 2021  ·  

Louise er rigtig god til at fange min datter.  

Min datter taler normalt ikke med mennesker, hun ikke kender, da hun er meget genert og har angst.  

Men sammen med Louise, så står munden nærmest ikke stille på hende. Hun er en super glad pige, når hun kommer hjem ude fra Louise og hestene.  

Louise er rolig, smilende og omsorgsfuld, og hendes væremåde smitter af, og det skaber tryghed.  

Jeg vil til hver en tid anbefale Louise og hendes dejlige heste - de gør et virkelig godt stykke arbejde. Allerede efter første gang hos Louise kunne vi mærke en forskel/udvikling på datteren.

Louise har en fantastisk måde at skabe kontakt og tryghed til børnene og de unge. Louise fik min datter i tale allerede første gang og det udviklede sig helt vildt positivt i løbet af de gange hun har fået terapi. I dag kan hun komme ind i mellem når angsten tager over og lige få en snak med Louise og en snak og nussen med hestene. Det hjælper lige meget at sidde til hest som at sidde ved siden af hesten og snakke. Min datter har haft maks. udbytte af Louises store omsorg og hendes fantastiske heste. Det er et kæmpe stykke arbejde hun gør. Min lille dreng der har lidt meget fart over feltet og har svært ved at sidde stille og koncentrere sig i længere tid ad gangen, var og prøvede for at se om han kunne lide de store heste - de kunne han heldigvis. Det blev til en ridetur hvor han sad sammen med sin søster og sad stille hele den lange vej. Ikke sidste gang at han kommer der. Han snakker meget om hestene.

Ninni Eriksen  anbefaler LF Hesteterapi

Et par hyggelige timer i selskab med Louise og hendes heste, og mine tvillingepiger med ADHD og Aspergers syndrom, var ét stort smil, da vi kørte derfra. Deres ønske om at få lov til at ride sammen gik i opfyldelse, og de fik lov til at prøve begge heste og Louises rolige og omsorgsfulde væremåde, smittede positivt af på begge piger, som ellers ikke har det nemt med folk, de ikke kender. De største anbefalinger herfra, og vi glæder os til at komme forbi igen.

Søllestedgaardvej 4, 4920 Søllested